04 Dec Årets Företag 2019

ÅRETS FÖRETAG i Kumla 2019

Årets företag i Kumla utses varje år av representanter för Företagarna, Kumla kommun, Kumlas banker och Kumla Promotion. Normalt sker utdelning av priset vid en Promotionfrukost under våren men under rådande omständigheter har detta inte kunnat ske utan skjutits upp i väntan på bättre tider. Nu närmar sig slutet på året så vi har beslutat att utdelning till Årets Företag 2019 ska ske vid den pampiga julgranen på Kumla torg fredagen den 4 dec kl 10.30. Utdelning kommer att skötas på ett Corona-anpassat sätt med stora avstånd mellan deltagarna.

Utdelningen kommer att sköttes av

Katarina Hansson                                    Kumla kommun

Anki Wallberg                                           Företagarna

Daniel Jansson Hammargren                Kumla kommun

Michael Johnsson                                    Handelsbanken

Anneli Nilsson                                           Kumla Promotion

2019 år företag och företagare blev

Butikskonsult Fredric Jansson

Med motivering:

Årets företagare 2019 i Kumla är en kumlason som äger och driver ett familjeföretag som går tillbaka till 1980-talet. Genom långsiktig och stabil tillväxt har företaget gått från källarföretag till att bli en av Kumlas tio största arbetsgivare.

Företaget har kraftfullt satsat på nya internationella marknader, men har också breddat utbudet bl a genom inköp av företag som inkorporerats. Årets företagare har också ett brett samhällsintresse och har inte minst engagerat sig i entreprenörskap hos unga. Årets företagare är Fredric Jansson och årets företag är Butikskonsult.