Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kumlas Näringslivsdag 2022

oktober 26, 2022

Varmt välkommen till en fullspäckad heldag i sann företagsanda! Årets tema är framgångsrika företagare, en heldag där vi hoppas att du som företagare i Kumla kommun ska fyllas med inspiration och energi för att fortsätta jobbet framåt som en möjliggörare i vår stad. Moderator under dagen och kvällen är Eva Cooper, regionchef på Företagarna.

Schema:

7.30-9.30 Frukost, Folkets Hus (Kostnadsfritt)
Morgonens första halvtimme består av mingel och nätverkande för att sedan övergå till ett panelsamtal i en morgonsoffa följt av en rolig och ovanlig föreläsning med Josefin Arenius omtalade ”Generationskrockar”. Läs mer här!

11.30-13.00 Lunch, Goda Rum (Kostnadsfritt)
Vi bjuder på lunch inne på Goda Rum där vi gästas av den populära inspiriationsföreläsaren Günther Mårder, vd på Företagarna, mer känd i folkmun som ”Sveriges mest sparsamma man” och känd från bland annat Företagspodden. Läs mer om Günther Mårder här!

18.00-01.00 Näringslivsgala, Folkets Hus, 390 kronor per kuvert
Vi inleder med mingel, bubbel och snittar i foajén för att sedan slå oss ned och inta en trerättersmiddag till underhållning av bland annat musikerduon Rydell & Quick. Under kvällen delas följande priser ut: Årets lilla bubblare, Årets stora bubblare, Årets Kumling samt Årets Företag/Årets Företagare.

Anmälan: anneli.nilsson@kumlapromotion.se

OBS! Det är ett begränsat antal platser till alla aktiviteter under dagen, meddela i din anmälan vilka aktiviteter du önskar anmäla dig på. Näringslivsgalan kostar 390 kronor per kuvert och då ingår fördrink och trerätters. Om du önskar föröka drinkbiljtetter, meddela det till Anneli Nilsson i din anmälan. 

Näringslivsdagen är ett samarbete mellan Kumla Promotion, Företagarna, Kumla kommun, Volvo och SEB.

Detaljer

Datum:
oktober 26, 2022
Evenemang Kategori: