Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Familjefest i Kumla

augusti 24 @ 10:00 f m - 5:00 e m

VIKTIG INFORMATION ANG. VÄSKFÖRBUD! SE NEDERST PÅ DENNA SIDA!

Vi avslutar sommaren med en riktig fest, för hela familjen! Smash Into Pieces och Dolly Style underhåller, det bjuds på en massa aktiviteter, skratt och glädje – ett gigantiskt tack för en riktigt härlig Sommar i Kumla!

Om Smash Into Pieces
Smash Into Pieces är en svensk rockgrupp som bildades 2008. Sen släppet av deras hyllade album ”Rise And Shine” har gruppen blivit internationellt känt inom rockvärlden. Debuten i Melodifestivalen 2023 gav en tredjeplats i finalen, precis som i årets upplaga när de tog sig till final och en tredjeplats. Bandet utmärker sig för sin apokalyptiska och cinematiska image och musikstil. Den maskerade trumslagaren The Apocalypse DJ (APOC) beskrivs som bandets ledare och maskot.

Om Dolly Style
Holly, Polly, Yolly och Molly har blivit 10-talets mest unika svenska popakt, med en stor skara fans som kallar sig ”dollys”. Dolly Style är fantastiska förebilder som jobbar hårt mot utanförskap och mobbing. Gruppen har bland annat släppt låtar som ”Unicorns & Ice Cream”, ”Upsy Daisy”, ”Young & Restless”, ”Cherry Gum” and ”Habibi”.

Om Arne Alligator
Arne Alligator sjunger och dansar till tonerna av sitt liveband, som framför de välkända sångerna. Han är även aktuell med en tv-serie som släpps 2024. Vi ses i djungeln för en fantastisk konsert­upplevelse.

Om Bamse och Lova
Bamse och Lova bjuder på sing-a-longfest med klassiker som Huvud, axlar, knä och tå, Imse vimse spindel och massor av andra välkända barnlåtar. En av Sveriges mest populära sång- & dans­föreställningar.

Datum och tid: Lördag 24 augusti klockan 10.00-18.00
Plats: Kumla torg & Friluftsscenen intill Kumlasjön i Kumla stadspark
Fri entré – alla är välkomna!

Lämna väskan hemma!
Polismyndigheten har sedan 1 november 2023 utfärdat ett väskförbud som gäller vid större evenemang och konserter, och detta gäller även vid Sommarkväll i Kumla. Det innebär att du som besökare inte får ha med dig någon typ av väska, picknick-korg, påse, genomskinlig väska eller liknande denna kväll.

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på området. Undantag får också göras för personer i sällskap med barn som har behov av skötväska. Dessa väskor kommer att kontrolleras vid inpassering av behörig personal.

Området vid Friluftsscenen kommer vara avspärrat och insläpp sker vid tre olika entréer, se karta nedan. Där kommer även konsertvärdar att finnas och dessa kan stoppa dig från att komma in på området om du har med dig en väska.

Tänk helt enkelt att det du får plats med i fickan får du ta med dig hit, men inget annat. Så kom med ditt glada humör och bästa sångrösten, men lämna väskan hemma.

Detaljer

Datum:
augusti 24
Tid:
10:00 f m - 5:00 e m
Evenemang Kategori: