Presentkort

Så löser du in ditt presentkort

Med vårt presentkort kan du som mottagare njuta av shopping hos alla våra medlemsföretag i Kumla. Här finns friheten att välja och vraka i ett brett utbud av produkter och tjänster. Du medtar ditt presentkort, vars giltighet gäller i ett år fr.o.m inköpsdatum och kan endast nyttjas vid ett köptillfälle (våra ”gamla” presentkort har två års giltighet, info om detta hittar du på presentkortet). 

Vart inhandlar jag presentkortet? 

Smycka i Kumla är återförsäljare av våra presentkort, där väljer du själv valfritt belopp som du önskar ska vara på presentkortet. Vid större beställningar går det bra att kontakta oss på Kumla Promotion på info@kumlapromotion.se så har vi en snabbare lösning för detta.

Våra presentkort är en mycket uppskattad gåva och gynnar våra lokala företagare. På så vis stödjer du den lokala handeln och skattepengarna stannar inom kommunen – en gåva som garanterat faller mottagaren i smaken! 

För dig som tar emot – så hanterar du våra presentkort

Du som är medlem i Kumla Promotion har rätt att ta emot våra presentkort. Hela presentkortsumman förbrukas vid ett köptillfälle, du som mottar presentkortet skall då stämpla och signera detta. Sedan sparar du presentkortet och bifogar fakturaunderlag för att sedan posta det till Kumla Promotions redovisningsbyrå som hanterar och betalar ut summan du som företagare gjort utlägg för. 

För dig som önskar sätta upp en information om att er verksamhet tar emot Kumla Promotions presentkort kan ladda ned dessa här nedan, här finns även en pdf för dig som tar emot Kumla kommuns presentkort:

Kumla Promotion – presentkortinfo 
Kumla kommun – presentkortinfo

Skicka eller lämna dina inlösta presentkort med underlag till:
Din redovisningsbyrå i Kumla
Marsvägen 1
692 34 Kumla