Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Julmarknad och invigning av isbanan och vintertorget!

november 27, 2022

Kom och fira in julen den första advent med oss! 

Då var det dags för den traditionella julmarknaden och invigningen av vintertorget! Vi startar redan klockan 13.00 och får då bevittna invigningen av den nya isbanan på torget. Vi får höra kommunstyrelsens ordförande Andreas Brorsson hålla tal och uppleva en magisk uppvisning av Hallsbergs skridsko- och konståkningsförening. Passa på att lära dig nya tricks för våra lokala hockeystjärnor, Kumla hockey, är nämligen på plats och åker med på isbanan efter invigningen.

Vid sidan av torget kommer det även finnas några mindre karuseller uppställda.

Vi kommer under dagen att få avnjuta en julkonsert, ”En gnutta jul”, som underhåller publiken redan från klockan 14.00 och sedan är det Frälsningsarmens kör som tar vid för att även de bjuda på skönsång. Dagen avslutas på bästa sett med en unik åsnekortege för att fira att Kumla kyrka firar 50 år sedan nyrenoveringen efter branden, det kommer finnas möjlighet att hälsa på åsnorna strax innan kortegen.

Vi kommer även att kora vinnaren av ”Kumla Mössan” under dagen. Läs mer om denna tävling och hur du bär dig åt för att deltaga här!

Vill du ställa ut? Kontakta anneli.nilsson@kumlapromotion.se

Program:

13.00-17.00 Julmarknad
13.00-14.00 Kumla kommun inviger isbanan
14.00-16.00 En Gnutta Jul, julkonsert
16.00-17.00 Frälsningsarméns kör
17.00 Åsnekortege mot Kumla Kyrka som fyller 50 år.

Detaljer

Datum:
november 27, 2022
Evenemang Kategori: