Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nätverkspadel på multisporthallen SMASH

mars 1 @ 9:30 f m - 12:30 e m

Utmana dig själv och kanske en framtida affärspartner på en fartfylld nätverksamericano i sann företagaranda inne på SMASH!  

Padel är en enkel och rolig racketsport som verkligen är på frammarsch i landet. Det fina med padel är att du inte behöver vara en supertalang för att kunna spela vilket gör att sporten vänder sig till en bred målgrupp. Evenemanget äger rum i nya multisporthallen SMASH på Marsvägen 4 och är kostnadsfritt!

Spelform: Vinnarbana Americano

Vinnarbana Americano innebär att man ska kämpa sig till Vinnarbanan. På vinnarbanan gäller det att försvara sin position, så att man står som vinnare på vinnarbanan i sista spelomgången. Spelarna lottas i spelomgång 1 och det är slumpen som avgör tilldelning av bana, med- och motspelare. Vid vinst så flyttas spelarna upp en bana och de byter medspelare. Vid förlust så flyttas de ner en bana och byter medspelare. (Vinst på vinnarbanan innebär att spelaren behåller sin plats på vinnarbanan. Dock så kommer vinnarna får spela med varsin utmanare i nästa match.) Målet är att stå som vinnare i sista matchen på vinnarbanan när omgångarna är färdisgspelade.

7.30-9.00 Företagsfrukost, anmäl dig till frukosten HÄR!

9.15 Samling, lagindelning

9.30 Padel startar

11.30 Avslut där vi lottar ut priser bland alla som varit med och spelat

OBS! Begränsat antal platser! 

Detaljer

Datum:
mars 1
Tid:
9:30 f m - 12:30 e m
Evenemang Kategori: