Förändringar inom Kumla Promotion

Förändringar inom Kumla Promotion Efter flera år av hängiven tjänst i Kumla Promotion kommer vår uppskattade projektledare, Anneli Nilsson, att avsluta sin tjänst efter årsskiftet. Denna förändring är en del av en omorganisering för att stärka vår organisation och möta de utmaningar och möjligheter som ligger framför oss. Vi vill ta tillfället i akt att tacka Anneli för hennes engagemang under sin tid hos oss. Anneli kommer att fortsätta att jobba precis som vanligt fram tills årskiftet.

2024 kommer Kumla Promotion enbart att ha en arbetande ordförande på deltid som kommer att vara involverad i den dagliga verksamheten. Vi kommer att ta in konsulter med spetskompetens inom olika områden för att ytterligare stärka vår förmåga att stödja Kumlas näringsliv. 

Styrelsen arbetar intensivt med att utveckla en omfattande affärsplan för Kumla Promotion för perioden 2024-2028. Denna plan kommer att utgöra grunden för vårt arbete och våra mål de kommande åren. Vi ser fram emot att dela mer detaljer om denna plan med er i framtiden och få era tankar och synpunkter.

Vi tackar er alla för ert stöd och engagemang i Kumla Promotions arbete för att främja näringslivet i Kumla. Tillsammans kan vi skapa en ännu starkare och mer blomstrande kommun som gynnar företagandet och även Kumlas invånare. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar gällande detta. 

Bästa hälsningar,

/ Styrelsen, Kumla Promotion

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *