Kumlasjönt bjöd på allsång och rock’n’roll

Under torsdagskvällen ägde årets tredje och näst sista Kumlasjönt rum för i år – en ljuvlig sommarkväll med inslag av sommarklassiker och rock’n’roll.

Kumlasjönt gästades av Gary Pearson, Jonny Fagerman, Två tjejer och The Jumpin’ Jukebox.

Det var under torsdagens varma kvällssol som friluftscenen i Kumlas stadspark fylldes av sköna sommarsånger och dansvänlig rock’n’roll. Två Tjejer intog scenen tillsammans med Gary Pearson och Jonny Fagerman för att bjuda på både allsång och ett och annat saxofon-solo. Djupadalsparkens backe pryddes av peppade och soldyrkande åskådare som medtagit egna sittunderlag, vissa lyxade till med en god kvällsfika och andra dansade glatt med till de poppiga tonerna som ekade ut över parken.

Tomas Ledin, Arvingarna, Elvis Presley och Ellie Goulding var några av namnen på artisterna vars låtar som spelades under kvällens två timmar långa konsert. Årets sista Kumlasjönt blir en sammanslagning av Kumlas 80-årsfirande och äger rum lördagen den 20 augusti – då intar den omåttligt populära artisten Magnus Carlsson scenen. Klicka här för att läsa mer om Kumlakalaset.

Kvällen avslutades med rock’n’roll när The Jumpin’ Jukebox intog scenen. De klev upp med en otrolig energi och glädje som smittade av sig till alla åhörare. Det var svårt att låta benen stå still när de bjöd på en oförglömlig mini konsert.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *