Kumlasonen Marcus Ericsson tokhyllas den 6 november

Nu är det officiellt – söndagen den 6 november slår Kumla kommun på den stora trumman för att fira den historiska Indycar-vinnaren Marcus Ericsson.

Marcus Ericsson skrev in sig i historieböckerna när han, som andra svensk någonsin, vann Indy 500 tidigare i år. Nu kommer han till sin hemstad Kumla tillsammans med den 50 kilo tunga och närmare en och en halvmeter långa Borg-Warner trofén för att bli riktigt ordentligt firad.

En projektgrupp leder just nu planeringen för den stora dagen som kommer att äga rum söndagen den 6 november i hjärtat av Kumla, nämligen på torget. Bland annat är det PR-experten Camilla Törnquist som just nu skräddarsyr ett magiskt program både för vår världsstjärna men givetvis också för stadens invånare och alla som önskar vara med och fira Marcus denna oförglömliga dag.

– Det här kommer att bli en glädjefylld dag med massa fina överraskningar, säger Camilla.

Programmet kommer att hållas hemligt tillsvidare men information för den som önskar finns att hämta på visitkumla. I planerandet av dagen är Kumla Promotion med och bidrar med tankar och idéer för dagsprogrammet och hur man tillsammans med näringslivet kan ta vara på detta unika tillfälle som kommer att ges för alla företagare i staden.

– Vi kommer ha hela världens ögon på oss, en stor dag för oss alla, vi hoppas verkligen att våra lokala handlare och krögare tar tillfället i akt och bidrar med vad som ska bli ett oförglömligt minne vi länge ska kunna leva på, säger Johanna Pettersson, ordförande i Kumla Promtion.

Marcus Ericsson tilldelades 2021 priset Årets Kumling och är en av Kumla Promotions många fantastiska medlemmar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *